Onze online training en gratis webinar

Online training

Financiële rust
creëren

Wil jij financiële rust ervaren? Wij kunnen jou helpen. In deze online training ontvang je waardevolle informatie, tips en tricks.

Gratis webinar

Krijg weer grip op
je financiën

Ontdek een eenvoudige manier om je financiën te beheren en meer grip krijgen zonder opleidingen of studies te volgen.

Boeken die wij van harte aanbevelen

Innerlijke Macht

Paperback / Joop Korthuis

Je brein bepaalt je zijn. Alles wat je denkt en doet, alles wat je vreest en voelt, alles begint in je hoofd. Als je brein goed werkt, sta je er misschien niet zo snel bij stil. Maar als je hersens informatie op een verkeerde manier verwerken, dan merk je dat meteen. Veel onverklaarbare klachten en ontregelende emoties zijn te herleiden tot een storing in het onderbewuste brein. Door wetenschappelijk onderzoek begrijpen we steeds beter hoe dit brein werkt. Zo is aangetoond dat het een zelfgenezend vermogen bezit …

Auteur : Joop Korthuis
Soort : Met illustraties
Taal : Nederlands
Afmetingen : 29x210x147 mm
Gewicht : 720 gram
Verschijningsdatum : 2019 (nu leverbaar)
Druk : Vierde Nederlandse editie
ISBN : 9789079872282

Voor het zelfde geld rijk

Paperback / Joop Korthuis

Er zijn al vele goede boeken over het ontwikkelen van effectieve financiële vaardigheden geschreven, maar de praktijk laat steeds weer zien dat lezers hooguit in staat zijn om 25% van de goede raad en technieken toe te passen. Alhoewel ze het volledig eens zijn met de overige 75% van de informatie vallen ze toch steeds weer in hun oude saboterende gedrag terug …

Voor hetzelfde geld rijk laat je de recentelijk ontdekte oorzaak van deze saboterende overtuigingen zien en hoe je deze, diep in je brein verstopte, stoorzenders kunt opsporen en onschadelijk maken.

Door het samenvoegen van diverse recente bevindingen in de psychologie, biologie, neurowetenschappen, fysiologie en kwantumfysica is er een baanbrekende techniek ontwikkeld, genaamd Progressive Mental Alignment (PMA).

PMA voorziet in een krachtige aanpak om de verborgen oorzaken van je remmende overtuigingen te transformeren in motiverende energie. Het brengt onderdrukte en verborgen kwaliteiten en vaardigheden in je naar boven die de weg openen voor het bereiken van doelen op elk gebied van je leven.

Auteur: Joop Korthuis
Soort: Met Illustraties
Taal: Nederlands
Gewicht: 430,00 gram
Verschijningsdatum: 2008
Druk: Eerste Nederlandse editie
ISBN: 0-9786598-6-4

Bullet Journals

Het Hieroglyphs Bullet Journal is kwaliteits-notitieboek (A5) dat bij uitstek geschikt is voor het combineren van notities en planning. Het journal is te gebruiken als dagboek, schetsboek, reisdagboek, planner, agenda en vooral als een combinatie hiervan. Het werken in je journal is een oefening in mindfulness en vergroot je zelfbewustzijn en gevoel van controle.

Het Hieroglyphs Bullet Journal heeft een harde kaft, 100grams papier, elastieken sluiting, opbergvak, en drie bladwijzers. Het 100grams papier zorgt ervoor dat notities niet doordrukken. Het is een luxe notitieboek dat je helpt bij het aanbrengen van structuur in je dagelijkse leven. Creativiteit, doelen bereiken en Mindfulness Achterin het journal wordt uitgelegd hoe de bullet journal-methode werkt.

Verder bevat het journal een aantal inspiratiepagina’s met voorbeelden van lettertypen en symbolen, wereldkaart een habit tracker en tips over mindful planning. De website van Hieroglyphs biedt extra informatie over onder andere het maken van projectplannen en het verwezenlijken van persoonlijke groei.

Producten eigenschappen

 • Extra sterk 100 grams papier
 • Harde kaft met draadbinding
 • Elastieken sluiting
 • 3 Bladwijzers
 • Opbergvak
 • Ivoorwit papier
 • 188 genummerde pagina’s
 • 160 pagina’s met subtiele lichtgrijze puntjes die exact 5mm uit elkaar liggen
 • A5 formaat
 • Habit tracker: uitleg en voorbeeld
 • Mindful planning
 • Tips over creativiteit
 • Voorbeelden van handige lijstjes
 • Wereldkaart
 • Index