Leuk je te ontmoeten! Wij zijn…

Anne-Marie

Herfinance Coach
(Bewindvoerder, fiscaal adviseur & PMA practitioner)

Ondernemend van geest, krachtig, oplossingsgericht, positief denkend, professioneel inzicht, motiverend karakter, energiek en weet te allen tijden positief inzicht over te dragen naar de klant.

Jennifer

Herfinance Coach
(Assistent bewindvoerder & juridisch medewerker)

Altijd meedenkend, zoekend naar efficiëntie, ondernemend, punctueel, positief inzicht, administratieve kameleon, ontzorgend, kwaliteit gericht, energiek en een bezig bijtje.

Dagelijks zijn wij bezig met het nemen van financiële beslissingen en financiële orde te creëren bij een groot aantal klanten, bewind voeren over de goederen en tegoeden van de klant. Bewind is een maatregel om iemand te beschermen die niet goed zelfstandig voor zijn geldzaken en bezit kan zorgen omdat de klant vaak niet voldoende kennis heeft van financiële zaken. Tijdens het uitvoeren van deze administratieve werkzaamheden is het van groot belang geordend, structureel en efficiënt te werk te gaan.

Onze opgebouwde kennis en kunde hebben wij vertaald in een praktische training voor vrouwen die willen leren om zelfstandig hun financiën te regelen. Wil jij ook uit een ‘vervelende’ situatie komen, of patronen doorbreken die je nu houden waar je bent?

Je bent 3 stappen verwijderd van resultaat

Stap 1
Meld je aan voor onze online training

Met onze online training ga jij voor succes. Daarin leer je de basisstappen om je financiën weer in orde te krijgen. Daarnaast gaat het je persoonlijk verder helpen om meer uit je leven te halen dan je nu doet.

Stap 2
Ontvang ons lesmateriaal

Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot onze leeromgeving met al het lesmateriaal uit de training. Onze training bestaat uit 6 verschillende modules en live sessies met jouw Herfinance coach, zodat jij weer grip krijgt op je financiën.

Stap 3
Geniet van je succes

Na het volgen van de training ga jij voor succes. Je hebt grip op je financiën en weet precies welke mogelijkheden er zijn. Wat is jouw droom die je graag wil verwezenlijken? Wacht niet langer en ga ervoor.